Home Boeketten Vragen/FAQ Contact


FAQ Boeket.nl

Kan ik een tekst op een kaartje laten vermelden ? Ja dat kan! Bij het bestellen kunt een tekst opgeven, die wij exact overnemen en op het bijgeleverde kaartje printen. Als u anoniem wilt blijven, vult u gewoon niets in.

Wanneer wordt het boeket afgeleverd ? Indien uw bestelling voor 17.00 uur bij ons binnen is, wordt de bestelling de volgende dag geleverd. Doorgaans worden de boeketten in de loop van de middag bezorgd. Er wordt niet geleverd op zondag, maandag en dagen na feestdagen.

Hoe kan ik betalen ? Particulieren woonachtig in Nederland kunnen per acceptgiro betalen. Voor meer informatie over bestellen als bedrijf, bel 0174-643024.

Wat zijn de bezorgkosten ? De bezorgkosten bedragen in Nederland Euro 8,50. Wilt u meerdere boeketten op 1 adres af laten leveren? Neem dan even contact met ons op.

Hoe worden de boeketten verstuurd? De boeketten worden afgeleverd door professionele koeriers. De verpakking garandeerd dat de boeketten in goede en verse staat worden bezorgd.

Hoe vers is vers?! De boeketten worden direct op de bloemenveiling voor u samengesteld. Samen met onze manier van verpakken en bezorgen zorgt dit voor een optimale versheid van uw bestelling.

Wat als er iets mis is? Mocht er ondanks alles toch iets mis gaan kunt u ons bellen op 0174-643024 of mailen naar info@boeket.nl.